2010. március 27., szombat

Real SD Clothes

Ruha keresgélés közben miket találtam... Kristen ruhája ezért volt ennyire ismerős(régebbi Bravo magazin) mert olyan Déja-Vue érzésem támadt..de már tudom miért legalább : D

:)


és mindjárt.:)

A Föld órája

1.





















2.
























3.
























4.


















Össze hoztam egy Föld napja ruha szettet és egy sminket.:)A ruhát át lehet váltani az újfajta Föld órás pólóval.:)remélem tetszikk.


(katt a képre nagyítani.:))



egy kicsit össze vissza lettek a képek,úgy hogy most adok egy leírást hozzá.:D

1.-előtte(az anyajegyet nem vettem észre,aztán meg már nem akartam új képet csinálni...)

2.-A szett

3.-A sminkhez felhasználtam a bekeretezett
részeket.

4.-És ilyen lett a smink.:)kicsit szivárványos,de le
lehet egyszerűsíteni kék-zöldre.
így:







New StarDesigne Dress!


Egy újabb ruha sablon került a StarDesigne-ba, ami 15sd-be kerül.

Earth Hour !




















Ma is eljött a nap, mint az utóbbi egy pár évben, amikor egy órár
a sötétségbe borul a világ. Ennek ünneplésére a Stardoll is hozzájárult annyival, hogy csináltak ilyen ruhákat és táskákat és egy földgömb alakú villanykörtét. A villanykörtét itt kaphatod meg: (kattints a "YES"-re) www.stardoll.com/en/campaigns/earthhour/

De mi is ez egész pontosan?
Most megtudhatod!


A FÖLD ÓRÁJA


Kapcsold le egy órára a villanyt!

A Föld Órája a WWF nemzetközi kezdeményezése, aminek célja, hogy felhívjuk a figyelmet az éghajlatváltozásra és annak veszélyeire. A világ legnagyobb klímavédelmi eseményén a csatlakozók vállalják, hogy március utolsó szombatján 20.30-tól egy órára lekapcsolják a világítást.


Egymilliárd ember csinálja! Te se maradj ki!

A Föld Órája 2007-ben indult az ausztráliai Sydney-ből, majd 2008-ban vált nemzetközivé. Magyarország is ekkor vett először részt az akcióban, amihez akkor még csak 4 hazai település csatlakozott. 2009-ben már 88 ország 4000 települése, és több százmillió ember kapcsolta le együtt a fényeket. Magyarországról 2009-ben 67 település és több mint egymillió ember vett részt a Föld Óráján, rajtuk kívül pedig rengeteg iskola, közintézmény, nagyvállalat és kisvállalkozás. Olyan híres látványosságok borultak sötétbe, mint a tatabányai Turul, a Parlament vagy a Művészetek Palotája.

Reméljük idén a tavalyi eredményeket is sikerül túlszárnyalnunk.


Csatlakozz a Föld Órájához!

Kell egy kis áramszünet…

Március 27-én este 20.30-kor(vagyis MA) Te is kapcsold le a villanyt! Ezzel máris minden idők legnagyobb klímavédelmi eseményének részesévé válsz.



2010. március 23., kedd

Kérdezz-Felelek

Itt bármilyen kérdést feltehetsz az oldal szerkesztőinek, azaz nekünk. Akár a stardollról, a blogról, a hírekről vagy rólunk is érdeklődhetsz!
Ehhez nem kell regisztrálnod, csak simán megírod a kérdésedet és a Send gombbal elküldheted. 
Az eddigi választ kapott kérdéseket itt találhatod meg: http://www.formspring.me/StardollVickys.


~A Kínai stardollt(MEGSZŰNT), forrásainkat-frisset(igen, SAJÁT) és a kép 'fényképezése'-beillesztése(Print Screen gomb[nyilak felett]>paint>beillesztés) kérdéseket mellőzzétek, mert mindegyikre minimum 10-szer válaszoltunk. 
Köszi.~




Elérhetőségeink

Bármi kérés-kérdés, óhaj-sóhajért ezeken a címeken fordulhatsz hozzánk:

MSN címünk: stardoll-vickys@hotmail.hu   

Formspring: StardollVickys

Stardollon:  viki_19950821
                     VikyHun

2010. március 22., hétfő

Non SS Ruha!

Ilyet is ritkán látni a Stardollon, egy ruha Nem SS ! A Voile-ban találod meg, igaz a pénzt azért elkérik érte: 12$-ba kerül. :/ Bár, ha belegondolunk ez mekkora lépés tőlük.. elgondolkodtató. -pimasz*- :D Vajon mennyit vesződtek azon, hogy megbeszéljék, ez ne ss legyen? (öhöhöhö xd) Nah, jó abbahagyom, mielőtt valaki megsértődne, vagy leszólna érte x'd

2010. március 20., szombat

Új állatka !

Személyem szerint, ez az egyedüli breki amit még úgymondva "szeretek" ,mert amúgy egyáltalán nem bírom a békákat. : D Ez az állat, nem más, mint a vörösszemű levelibéka, angol nevén Red-eyed tree frog. Egy keveset szeretnék róla beszélni, hamár itt vagyok[:D] : Mexikó, Belize, Costa Rica, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama és Kolimbia trópusi esőerdőiben honos, folyók és tavak közelében gyakori. Érdekes állat, a színeit tekintve, a hátoldala zöld, a hasa fehér, de nem is ez az különös benne, hanem, hogy az oldala kék vagy lila, függőleges fehér csíkokkal díszítve, lábujjai narancssárgák. Éjszakai állat, sötétedés után kezdenek vadászni. Húsevők, lepkékre, tücskökre, bogarakra, legyekre vadásznak, sőt (ha nincs más zsákmány) néha kisebb békákra is.
Itt a link: (Katt az Adopt Me-re és már a tiéd is ;)
http://www.stardoll.com/en/campaigns/endangered-species

2010. március 15., hétfő

rég írtam.



Hát rég írtam már a blogba...de valahogy nem volt kedvem, és úgy gondolom nem tudunk harcba szállni a nagyobb blogokkal,és nem tudunk újabb dolgokat mutatni a stardollal kapcsolatban.Majd próbálok összeállításokat csinálni a legközelebbi időpontban,talán hétvége táján.Megpróbálkozunk összellítani egy magazint(ez még Viának is új.:D) a legelső magyar magazint.(legalábbis szerintem a legelső lesz.:))De addig még sok idő,mert nekem a suliban is most kezdődnek a nagyon jó vizsgák és sokat kell majd még tanulnom+kompetenciás baromság( nem elég persze a nyolcadikosoknak a felvételi[már akinél] még az is kell...-.-").de majd április közepe táján lehet a magazinból valami.Van akinek ez sok idő és van akinek nem.Nekem nem.:D.Ha van olyan téma a divatban/divatról,amit tudni szeretnél,vagy amilyen témákat szeretnél látni a magazinba,azt írd meg a chatbe.
És jó lenne versenyt is szervezi,de kétlem hogy 10 embernél többen jelentkeznének.Majd ez még eldől.Erre is lehet ötleteket írni a chatbe,milyen verseny/ek legyenek.Ezzel a verseny dologgal is csak egy a baj,hogy nincs nagy ajándék amit tudnánk adni,mivel Via se és én sem vagyunk szupersztárok...még ezen is le kell gondolkozni.Erre is lehet ötleteket adni a chatben.;D

A végére jajj de sokat írtam.xDmost látom csak.Ennyit az első félévi beosztásról.:DA szemed meg már elfáradt.Bocsí.:)

New Play&Earn !

Végre teljesen megújult a Play&Earn! A neve eddig azt sugallta, hogy ha játszol, akkor pénzt nyerszhetsz. Most azonban annyit változott, hogy nem játszani kell a kiemelt játékokkal, hanem elkell végezned pár teendőt: Szavazni kell -egy dollra Covergirlnek, - designeokra, -a legjobb ruha összeállításra(Catwalk). Pontozni kell az albumokat, - fényképeket.

2010. március 10., szerda

Play&Earn

A Play&Earn hamarosan meg fog újulni, amiről egy levelet kapott mindenki. Miszerint nem csak a játékokkal nyerhetünk majd pénzt, hanem pl.: ha szavazunk-albumokra,-covergirlre,- képekre stb...
Itt a kép a levélről:


2010. március 9., kedd

Red Carpet


Red Carpet ruhák.:)A Miley-é annyira szép.;)csak ss.:/

2010. március 1., hétfő

Alexander McQueen


Alexander McQueen ruhák a shopban.:)