2010. augusztus 31., kedd

Kis bejelenteni való..

ELŐSZŐR IS LESZERETNÉM TISZTÁZNI, HOGY NEM ZÁRUNK BE, NE IJEDJEN MEG SENKI! :)

Mivel kezdődik az iskola, ezért nekünk is rengeteg dolgunk akad a blogolás mellett. Én
(VikyHun*Viiia) 8.-os leszek, többet kell(legalább is szeretnék) tanulnom a továbbtanulás miatt és Vikínek(viki_19950821) is sok tanulnivalója lesz. Sajnos bevezetik nálunk a heti 10 (igen, 10!) tesit, így mindennap lesz testnevelésünk, ezenkívűl iskola után és előtt is lesz néha, Vikínek pedig heti 8 lesz. Köszönjük, az új rendszernek(: Ebből kifolyólag nem tudom, hogy hogyan lesz időnk blogolni, mivel holtfáradtan érünk majd haza és tanulnunk is kell, nekem pedig még többet. (Azt meg se említsem, hogy az osztálytársaim lusta korcsok, és minden közösségi feladatot szinte én végzek el, egyedül-.-*. ~a szerk: VikyHun)
De NEM kell meg ijedni, biztos akad majd idő a blogra és írni fogunk, ha pedig esetleg nem tudunk frissíteni, akkor azt jelezni fogjuk! Bár, szerintem TI is kevesebbet ültök majd gép előtt az iskola miatt, akárcsak mi.
Máskor is volt már ilyen, iskola kezdéskor, de most kicsit más a helyzet, mint akkor, mert most többet tanulunk majd.
(remélhetőleg)
Azért írtam ezt, hogy tisztában legyetek a dolgokkal, ha esetleg kevesebb a friss.



Remélem meg tudjátok ezt érteni.

Üdvözlettel,
a Blog Stuff

Ingyen Virágok+Camp Rock2 Spoilers !



Az ingyen tulipános váza, amit MiniShopban találtok; ez is egy Ramadán Kalendáros darab. A kalendárból vedd meg, mert onnan többször megkaphatod, ha többször megveszed! Kalendár:www.stardoll.com/en/campaigns/ramadan/#

Camp Rock 2 spoilerek. A dobozt már egyszer meglehetett kapni, de ha jobban megnézzük, akkor ez török változat.Majd meglátjuk..

starpoint






Mivel nincs sdn most semmi új,ezért beraktam a starpointokat.A kisebb képet én csináltam,a többit kerestem,mert azokat még nem értem el.
[ ha nagyobban szeretnéd a képeket katt rájuk.:)]
igen,kicsit kicsi lett a kép
a starpointok:
100-200-300-400-500-600-700-800-900-1000-1250-1500-1750-2000-2500-3000-3500-4000-4500-5000...
A képeken alulról fölfele mennek a számok.:)

2010. augusztus 30., hétfő

LE bent


Bent van az új LE!!!Aki elsők közt akar lenni siessen!Egyenlőre még csak a keresőben lehet megtalálni,de bent van!!! És viszonylag olcsók!Egyik része:


Rájöttem ha bemész a keresőbe akkor katt alul a LE feliratra,és akkor kidobja a ruhákat.xD

JCPTeen is OUT!


Már kint is van a legújabb JCPTeen kollekció. Nekem nagyon tetszenek, és most is a piros emeletes buszos pólóba vagyok belezúgva:D, de sajnos az meg SS :*(. Nem a legolcsóbbak, viszont nagyrésze non SS.

Ingyen Saturdays ruha!



Ehhez nem kell semmilyen proxy, csak legyél bejelentkezve "sima" stardollon, és kattints az alábbi linkre: www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=560
öltöztesd fel a dollt és mentsd el, ennyi az egész :]

LE Spoilers


Limited Edition spoilerek.Még ma, vagy a következő napokban kijönnek.
saját képek, ne lopj. köszi^^

Ingyen Ruha és cipő!


Ingyen Elizabeth and James Aurora Dress és Alicia cipők! fel sem fogtam, Elizabeth&James ruhaa és ingyeen*-*!

1. ukryj.info
2. írd be:
http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=556
3. lépj be
4. cseréld erre a címet:
http://www.stardoll.com/en/contest/finish.php?id=556


Forbidden Rose Doll!


Itt az új Avril Lavigne-féle Forbidden Rose doll is! Szinte ugyan az, mint az eredeti Avril doll és a Black Staros, csak pár ruhával és kiegészítővel egészítették még ki, leginkább Goth-os stílusban.
Katt IDE, hogy elérd!

JCPTeen Spoilers!



Találtam a spoilerek között pár ruhát, mindegyik JCPTeen-es. Akik elérhetik(amerikaiak) azok majd egy új szintet fognak találni 'Back to School(vissza az iskolába)cím alatt, mi azonban csak a keresőben érhetjük majd el őket.
Két felső London témás, ezek tetszenek a leginkább köztük.1-2 eredeti változat:

hiba.vagy nem is az?




Igen,"I love Greece" feliratos.De,hogy miért is rakták be azt nem tudom.Ez az egy ruha van bent és egyébként már volt bent a bolt.Biztos ez is egy félrenézés lehetett.Csak nem rakják be megint Görögországot...{egymás mellett vannak a plázában a cipővel,és ezért raktam be a cipőről is nagyobb képet.}

hb cipő



Az igazi H&M-es,és nekem nagyon tetszik.:)Bár az ára miatt már megint csak nem nagyon éri meg...

Saját képek.Nem ellopni.:D Igen,én is csórhattam volna mástól {mert ugye "adatmegosztás" van...}de én kerestem meg őket,és nagyítottam fel a cipőt is.

2010. augusztus 29., vasárnap

változtatások.

A főoldalon a "Shop news"-ban már külön megjelölik a superstar és a nem superstar cuccokat.Ez a sok fejlesztés után jogosan feltesszük a kérdést:vajon tényleg ilyen hamar be kellett mutatni az új sdt,vagy ráért volna ezt később,kifejlett változatában felrakni.Én az utóbbira szavaznák,vissza régi sdt!Ha majd kész lesz az új rendesen,akkor felrakhatják...

2010. augusztus 28., szombat

hb öv


HB öv,csak 5 sdért.Szerintem megéri,bár nem nagy szám.Igazi változata még nincs meg,de továbbra is keresem.:)

Stardoll and the City is OUT!+Live Chat with CC!






FRISSÍTÉS: Bevásárlós táskák nincsenek a plazaban, de IDE
kattintva elérheted őket! Összes Superstaros!
Kint a Stardoll and the City ruha kollekció. Mindegyik SS, -kivéve egy karkötő- és árak 5-40 stardollar körül mozognak. Nekem pár ruhán kívűl semmi más nem tetszik, így nem is vesztek sokat, mivel nem vagyok ss. :)


Illetve élő chat lesz CC-vel
hétfőn. Sajnos őt nem ismerem, így nem tudok mit mondani róla. Nézzétek meg a házát, nagyon vicces ahogy kinéz a dollja, mert elmozdult a feje. :D

2010. augusztus 27., péntek

smink.:)

Vija a múltkor berakta az új Dot-ot.Most csináltam 2 sminket a régi és új termékekkel.:)