2012. június 29., péntek

2012. június 27., szerda

Emlékeztető

Péntek este 10-ig várjuk a nyári sminkeket a stardoll_fashion@citromail.hu címünkre.

Ezt a plázában készítsd el, a képet csatold és ne felejtsd el leírni a dollod nevét a levélben! A további fordulókra a munkákat még nem kérjük, erről értesíteni fogunk mindenkit, hogy mikorra kell.

A nyertest két hétig hírdetjük az oldalon!

2012. június 23., szombat

Verseny helyzet

Kedves versenyzők és olvasok!

Mielőtt elmondanám azon 4 ember/doll nevét akik tovább jutottak előtte szeretnék egy két szót említeni az első fordulóról. Nagyon lelkesen csaptunk bele ebbe a versenyszervezésbe de sajnos a beérkezett munkák egy része alig ütötte meg a minimális szintet. És mit értek ezen? Kiegészítőt sokatoknak luxus használni pedig egy ruha összeállítás alap elemei. A másik, hogy egy két ember nem volt tisztában azzal, hogy mi is az idei nyári trend. És utolsó sorban az összecsapott vagy a nyárhoz semmi köze munkákat pedig nagyon sajnálom, mert így ejtették ki magukat az emberek. A maximális pont 20 volt ezt senki nem érte el, de remélem a következő forduló nagyobb odaadást fog kiváltani a megmaradt négy versenyzőnknek.
Tehát a tovább jutottak névsora, nem a tovább jutás sorrendjében: b.rebcii, Hungarian-Avril, Lichike, wjuci.
Péntekig várjuk a nyári sminketeket.
Köszönöm a figyelmet, további jó éjt mindenkinek Sweetley és Fanneekah

Emlékeztető

Ma este 8-ig várjuk a nyári összeállításokat a stardoll_fashion@citromail.hu címünkre.

Ezt a plázában készítsd el, a képet csatold és ne felejtsd el leírni a dollod nevét a levélben! A további fordulókra a munkákat még nem kérjük, erről értesíteni fogunk mindenkit, hogy mikorra kell.
A nyertest két hétig hírdetjük az oldalon!

2012. június 22., péntek

2012. június 21., csütörtök

2012. június 20., szerda

Új Riviera!


Smink tippek kezdőknek és haladóknak

2. Lecke (szemceruza: fekete, fehér, színes)

Az első képen az alap látható: szempillaspirál + a szélén dúsító. Mind a 3 további smink ebből indult ki.
A második képen: ehhez a szemhez szerintem ez a legszebb és legegyszerűbb egyszínű szemceruza használat. Sokan a való életben is így sminkelnek hisz ez szinte minden szemen jól áll. Persze itt is akad kivétel akinek bent ülő szeme van, mert náluk a szemhéj és a szemöldök csont miatt a felső kihúzás nem valami látványos :/.
A harmadik képen: itt azt mutattam meg, hogy hogyan lehet a feketét fehérrel/ szürkével illetve világos színekkel használni. Ezt annak ajánlom akinek közel ülő szemei vannak. Akinek a megfelelő távolságban van de mégis ezt szeretné használni az a vékony tussal (fekete) húzza ki alul a világos résznél a szemet.
A negyedik képen: szerintem ez a legérdekesebb mert ugye a színes szemceruzákat a legnehezebb használni. Azért fent húztam ki a szemet mivel általában fentre szoktunk felvinni színes szemhéjpúdert így szép átmenetet alakíthatunk ki. A feketét lehet így is felesbe használni illetve úgy, hogy teljesen kihúzzuk az alját de az elég macerás mivel hamar 'elfogy'.

Trófeák




Átalakítás


2012. június 19., kedd

Summer Trends 2.1

                            
                                                              Kedves Stardollosok!

 A Summer Trends verseny kezdetét veszi.
Három fordulós verseny lesz, az első fordulóban egy nyári összeállítást kell készíteni.(a plazaban kell megcsinálni) A második fordulóban a dollodnak nyári sminket kell készíteni.A harmadik fordulóban pedig a nyári körömtrendekről egy real life verziós és egy stardollos képet kell csinálni. Az első fordulóra a kész munkákat szombat este nyolcig a stardoll_fashion@citromail.hu email címre küldjétek. A nyertest két hétig hirdetjük az oldalon.
Jó versenyzést kívánunk!

Nicholas Kirkwood Tribute

2012. június 18., hétfő

Smink tippek kezdőknek és haladóknak

Sziasztok!

Ebben a topicban időről időre újabb tippeket kaphattok a megfelelő smink elkészítéséhez, hogy ti is profi stardollos sminkessé válhassatok.

1. lecke (dúsító/ hosszabbító szempillaspirál +tus)

A 0. képen látható egy teljes smink nélküli ki induló/ alap doll.
A 1. képen: a szemen körbe használtam a hosszabbító sz. spirált a sarkokban a dúsítót. A szemek alatt kihúztam spirállal és tettem egy kicsit a szemek csücskébe is. Ez olyan dolloknak jó akiknek közel ülő kis szemük van.
A 2. képen: hosszabbító sz.spirál csak fent és a sarkokba tust. Ha alulról közelíted meg a szemet akkor lehet ilyen kis csücsköket csinálni. Ezt főképp a nagy de közel ülő szemű dolloknak ajánlom.
A 3.képen: csak dúsítót használtam körben és alul húztam ki tussal, talán ez a legegyszerűbb is :). Ezt a nagy szemű dolloknak ajánlom mert egy kicsit kicsinyíti, illetve ha erős rúzst akar használni valaki akkor ennyi smink éppen elég a szemekre.

2012. június 17., vasárnap

Gucci Ősz 2012

Gucci 2012-es őszi kampány előzetes


A további képeket itt tekinthetitek meg.


Modellek: Karmen Pedaru & Nadja Bende
Fényképezte: Mert Alas & Marcus Piggott

Ingyen szoknya!


http://www.stardoll.com/hu/contest/view.php?id=2943
jelentkezz be
töltsd ki random dolgokkal a mezőket
küldd el
lépj ki.


2012. június 15., péntek

Átalakítások

TGIF! ► Hírek ◄

First of all: TGIF!

El se hiszem, hogy vége. Ez az év borzasztó gyorsan elillant. S itt a nyári szünet. 


Hírek:

Belépéskor a régen megszokott SS előfizetéses kép fogadott minket.
Már hiányzott, de tényleg.


Új Starpoint & Starcoins Rendszer!


Igen, azt hiszem most jön a Harakiri level 99. Nem értem, hogy minek kellett megváltoztatni az egész rendszert. Megszoktuk, tökéletes és átlátható volt így is.
Még át kell tanulmányozni, erről később egy külön post fog készülni.


Új árcímkék!


Apró változtatást vehetünk észre a pláza árcímkéin.
Kiírja, hogy mi új, leárazott, vagy már meglévő darab.
Tessék nézelődni! :)


Leárazás a Suiteshopban!



Új Glamour!




Friday, Friday, Friday