Manuális Proxy Beállítása

Nagyon sokáig csináltam, úgy, hogy kérlek szépen, NE MÁSOLD LE.!


Sokan nem tudják megcsinálni, mert nem értik, vagy nem tudják, hogy mit hova kell beírni.
Ezért leírom és képekkel illusztrálom 4 böngészőhöz:Internet Explorer, Mozzila Forefox, Googe Chrome, Opera (ezek vannak meg nekem) a beállításokat.

Kicsit talán hosszúnak tűnik az egész, de egyébként ez nem vesz igénybe sok időt csak most nekem leírni, maximum 3 percet.


Internet Explorer:

1. lépjünk be a böngészőnkbe és keressük meg az Eszközök nevezetű gombot, majd kattintsunk rá, utána legalul az Internetbeállítások részre kattintsunk.
2. ezután behozza nekünk az Internetbeállításokat. keressük meg a Kapcsolatok részt felül, és katt rá. itt is behoz egy újabb részt, a végén megtaláljuk a Helyi hálozati beállítások gombot, kattints rá.

3. egy újabb ablakot hoz fel nekünk. lent pipáld ki az első kis négyzetet, majd az üres helyre írd be a megadott proxy címet például: 1234567 port: 8080 (persze, ez nem fog működni, csak úgy mondtam valamit:)

4. OKozzuk le és indulhat az ingyenes dolgok szerzése.

5. Kikapcsolása: ha kész vagy az ingyen dolgok szerzésével akkor menj ugyan úgy végig a pontokon: Eszközök>Internetbeállítások>Kapcsolatok>Helyi hálózati kapcsolatok> pipa ki és okézd le


Mozzila Firefox:

1. legfelül keressük meg az Eszközök c. részt és kattints rá, majd kihoz egy újabb részt, ott legalul a  Beállítások... gombra kattints.


2. az behozott ablaknál keressük meg a Haladó nevet viselő beállítást. ezenbelül a Hálózat címkére kattints, ott pedig a Beállítások.. gombra kattolj.

3. egy újabb ablakot nyit meg, itt pipáld ki a Kézi proxybeállítás-t és írd be a HTTP-proxy részhez a megadott proxy címet, majd Okézd le.
Indulhat is az ingyen dolgok szerzése!
6. Kikapcsolás: ha megvan az ingyenes, akkor újra menj végig a lépéseken: Eszközök>Beállítások>Haladó>Hálózat>Beállítások> és itt figyelj! pipáld ki a Nincs Proxy-t(legelső sor) majd OK és kész.

Google Chrome:

1. a jobb felső sarokban találsz egy kis csavarhúzós ikont kattints rá és lent kattints Beállításokra.

2. felugrik egy ablak, ott felül kattints A motorháztető alatt címkére  azonbelül pedig a Hálozat résznél a Proxybeállítások módosítása gombra

3. még egy ablak felugrik és ugyanúgy, mint az internet explorernél, itt is a Kapcsolatok címkére kattints felül, itt is behoz egy újabb részt, a végén megtaláljuk a Helyi hálozati beállítások gombot, kattints rá.

3. megint felhoz egy ablakot, itt a Proxykiszolgáló résznél az első részt pipáld ki és utána a megadott proxy címet írd be. végül Okézd le.


4. Kikapcsolás: ha kész vagy az ingyenessel és kiléptél már a dollodtól is, akkor újra menj végig ezeken a lépéseken: Csavarhúzó ikon>Beállítások>A motorháztető alatt>Proxybeállítások módosítása>Kapcsolatok>Helyi hálózati beállítások> ami eddig kivolt pipálva, NE legyen kipipálva és OKozd le

Opera:

1. menüsorból keresd meg az Eszközök-et, kattints rá és alul a Beállítások..-ra3. feljön egy ablak, itt a Haladó nevezetű részt keresd meg a -legelső sorban, a végén találod- kattints rá, ezután oldalt keresd ki a Hálozat-ot katt rá, végül a Proxy kiszolgálók... gombra kattints.
4. egy újabb ablak felugrik, itt pipáld ki az első sort: HTTP és írd be a megadott proxy címet. ezután OKozd le.
indulhat a böngészés.

5. Kikapcsolás: újra menjünk végig a lépéseken: Eszközök>Beállítások>Haladó>Hálózat>Proxy kiszolgálók> és most figyelj! az első sor(HTTP) NE legyen kipipálva. Végül, de nem utolsó sorban OKézd le.


Remélem sikerült, és nem fogja senkisem elvinni(adatmegosztás címen), mert rohadt nagyon sokat güriztem vele.
Az pedig nem érdekel, hogy kiírod a forrást, írd meg te magadat, nem ezért szenvedtem vele órákig!
Köszönöm
~VikyHun 
Au revoir!