2011. január 31., hétfő

Disneydoll ~ hamis info !.

sziasztok !!.
noshát.biztos olvastátok ezeket a disney-megveszi-stardollt híreket más oldalakon. gondolom midnenki beijedt meg minden... az én reakcióm semleges volt. ha megvenné szerintem kedvezőbb lenne a superstarság és valahogy vidámabb feelingje lenne az SD-nek. na de mielőtt belelovagolnánk magunkat abba hogy milyen lenne a Disneydoll parancsoljunk állj-t a fantáziánknak !.
Gond nélkül minden doll bevette ezt a Disneydoll mesét. senki sem gondolkozott el rajta hogy lehet hogy nem igaz..
az előbb körülnéztem a stardollos blogoknál. az SMW-nél láttam a friss hírt: i_am_collector-nak írt levelet a stardoll, ami arról szól, hogy a Disneydoll, és a disney-megveszi-stardollt hír csak egyszerű mese, és senkinek semmilyen körülmény között (alekoosz.x'ddddd) ne adjuk oda a jelszavunkat, ne vátoztassunk email címet, ha Disneydollal kapcsolatos levelet kapunk, vagyis ilyesmit, hogy: küldd el nekem a jelszavad, hogy átregisztráljunk a Disneydollba! (például.xd) ne dőljünk be!. ha tényleg lesz valami Disneydoll azt nekünk a stardoll megoldja.
vagyis a lényeg ~~ nem lesz (egyelőre) Disneydoll és ha valaki ilyesmi miatt kér tőletek jelszavat vagy valamit azt ne vegyétek be, mert csak hackerekről lehet szó !!
és lehet, hogy most sokan fogtok ilyen DD-os levelet kapni, mert a hackerek kihasználhatják ezt a helyzetet is. !
~nessa.

1 megjegyzés:

  1. koszi hagy szoltal nekem 2 levelet kuldtek:( sajnos nem tudog angolul mert en a nemetet tanulom mind eggy de jo hogy nem olvasta el a tesom me o tud azngolul....

    VálaszTörlés