2011. június 2., csütörtök

fashion police



Most sem akartunk/akarunk megbántani senkit se,
mármint, ha beletartozol bármelyik negatív példába. és nem is divatot akarunk diktálni, egyszerűen alap hiábakat mutatunk be egy-egy alkalommal.

Színben és mintailag nem illő táskák

  Don't                                                              Do                                                    

Mennyi és még megannyiszor látom ezt a hibát az utcákon, iskolai táskákkal együttvége.
Egy mindennapi, mászkálós szettet készítettem, amely szinte mindenki ruhatárában meglapul; tökéletes vásárláshoz, barátnőkkel való fecsegéshez, vagy akár suliba.
Mint látható, a kéket és a fehéret hangúlyoztam ennél az összeállításnál. Hogy ne legyen ilyen unalmas, bézs-arany- és jégkék színű karkötőkkel dobtam fel. A póló önmagában matróz hatást kelt, ezért ezzel a  farmer mellénnyel és egy aranyos topánkával ellenhangsúlyoztam; így egy csajos feelingje lesz. Azonban, a Don't-nál a táska hagy némi kivetni valót. Alakjával még csak annyira nem is, de mintájával és színével teljesen felbontja a harmonikus rendet a szettnél. Ha egy ehhez hasonló, vagy bármilyen más mintájú felsőt, esetleg nadrágot vesztek fel, akkor törekedjetek az egyszerű, minta nélküli táskákhoz. És hiába, mint rengeteg stylist alkalmazta módszer, hogy hamár van egy kis bézses színűnk a karkötőnk, akkor legyen itt is ilyen: ebben az esetben még csak nem is jól, hanem kifejezetten rosszul áll.


Rószaszín és piros keltette melankólia


                       Don't                                                            Do



Talán az egyik legnagyobb divat baki. Hiába mondanánk, hogy de, a szívárványban sincsenek messze egymástól. Ütik egymást a színek. Egész egyszerűen nem mennek egymáshoz, alap törvény- ne erőltessük. Színárnyalatoknál azonban figyeljünk, hogy mi piros, vagy bordó, mivel az sem mindegy.




Virágos kertben ébredtem

Don't                            Do


Aranyos és szép vintage stílusú ruhákat lehet venni
mostanság, de túlzásokba nem kell esni.
Az ing domináns; a többivel együtt csak elveszünk az öltözékben.
Maradjunk az egyszerűségnél és eleganciánál.




képek: polyvore
infó: teljes mértékben saját.!


Egyébként, ezt üzenjük;




És akkor innentől lehet kezdeni azt mondani, hogy csalunk;D Csak mert páran úgy gondolják, hozzánk nem jutottak el az újabb furkálódások és lejáratási kampány, jelentjük: nem csalunk. Szimplán ami kint van a blogon számláló azt számlálja, mennyien nyitották meg a blogot és az ugye jóval több, mint az egyéni emberek száma, amelyet a blogger számol.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése