2012. április 9., hétfő

Design: Done!

Kész az oldal új design-ja, szerintem ez nem az a tipikus, megszokott kinézet, hanem egy igazán aranyos, tavaszi külső. Gondolom, nem kell részletezni, hogy mit hol találtok, a felállás a régi, csak annyit, hogy az eddig oldalsávban szereplő Kérdezz-Felelek(Formsping) visszakerült a régi helyére, a fejléc alá. Szabad kérdezni, nyugodtan! :)
A linkeket még átkell variálni, mivel sok nem műkődik, megszűnt. Remélem az se lesz gond, ha olyat leveszek, ahol még kint vagyunk, de bezártak. Illetve lehet kérni linkcserét, ha már kértél, de elkerülte a figyelmünket, akkor elnézést, az oldallal voltunk elfoglalva.

Figyelmetekbe szeretném ajánlani a tavaszi ruha versenyünket, jelentkezzetek bátran! A verseny nyertese kikerül két hétre az oldalra!
Továbbá írhattok nekünk chatbe, kommentbe, ha kérdéseket van, valamilyen téma érdekel titeket, ha szeretnétek, hogy írjunk róla. Nyitottak vagyunk bármire. :d

Annyira nem akartam sokat írni, hogy végül csak sikerült. :') Reméljük, jól telik/telt a húsvétotok, sok locsolótok volt, és tetszik az oldal új külseje.

Végezetül, itt egy dal, ami olyan, mintha az oldalhoz írták volna.
Ők a Freak Morice, ausztrál testvérbanda.


xoxo;
Stardoll Vickys Team

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése