2012. július 7., szombat

Smink tippek kezdőknek és haladóknak



3. Lecke- Szemhéjpúder (csak kövesd a szemceruza vonalát)

Mielőtt elkezdeném leírni, hogy hogyan készült a smink, előtte pár pontban összeírom a legfontosabbakat.

  • erős színt soha ne használj szemhéjtól szemöldökig
  • szemöldök alatti részre csak a bőrszínhez illő alig látható smink kerüljön
  • a szem színnel megegyező színt ne használj főszínként a szemen/ szemzugban
Akkor lássuk pontba szedve:
1.kép- a kiindulási pont és a sárga szemhéjpúder a szemceruza halvány vonala mentén. Ez segít szép ívet adni a szemnek illetve, hogy szimmetrikus legyen a két oldal.
2.kép- a zöldet használtam, hogy maradjak a fagyi színeknél ami az idei nyár trendje. Fontos, ha szép átmenetet szeretnénk akkor használjunk hasonló világosságú színeket.
3.kép- itt a kéket használtam a szemvégekbe illetve a szemalatti részekre. Mivel itt látványosabb a színek összeolvadási így érdemes a zöldet elővenni és egy nagyon kicsit a kék határába tenni. Ha elsőre nem is sikerül pontosan akkor egy kis gyakorlással biztosan menni fog. :)
4.kép- Azért tettem be ezt a képet elválasztva, hogy egy trükköt mutassak be. Itt látható a szemöldök csonton a halvány rózsaszín ami szépen beleolvad az eddigi sárga kezdetbe. Szerintem így lehet szépen befejezni egy sminket, hogy egy kis ragyogást adunk neki azzal, hogy a szemöldök csont világosabb lesz az eredeti bőrszíntől. De akinek jobban tetszik nélküle annak az 5. képen látható illetve a kinagyított verzióban a smink közeli képe.
Jó Szórakozást a sminkeléshez

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése