2012. szeptember 9., vasárnap


A blog bezárt. 

Hamarosan megindokoljuk.


Köszönjük.

8 megjegyzés:

  1. Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy megszűnt a blog, de ez a ti döntésetek. Gondolom időtök se volt nagyon meg hát fel is nőtettek. Elég nagy stresszel is járhatott Magyarország leghíresebb stardollos blogjának működtetése. Főleg úgy, hogy most rengeteget kell tanulni, én se szívesen töltöm a kevés szabadidőmet a gép előtt. Viszont abból a szempontból jól döntöttetek, hogy inkább ne írjátok ezt a blogot minthogy kedvetlen ,,muszájból csinált" blog legyen. Kívánom, hogy olyan sikeresek legyetek a való életben is, mint amilyenek ez a blog fennállása idején voltatok!
    Dóri (Dimdirim)

    VálaszTörlés
  2. Egyet értek az előttem kommentelővel.TEljes mértékben megfogalmazta amit gondoltam, szóval nem is tudom mit írjak. De ha nem nagy gond akkor még a blog megszűnése után is nagy "rajongtok" leszek:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönjük ezeket a szép szavakat, szerintem mindhármunknak nagyon jól esnek :)

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Sajnálom hogy a blog bezárt mer minden nap jártam rá ahogy tudtam Dórival egyetértek mert jól elmondta amire gondolok.De azért köszi az eltöltött időkben sokat jártam rá és így GRATULÁLOK hogy ilyen sikeres lett a blog.Sajnálom még egyszer h így alakult.

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok én is hogy ilyen sikeres lett a blogotok,és köszönöm a sok segítséget...:) szerintem is teljesen igaz amit az első commentelő írt...Néha még mindig bekukkantok ide hátha-háátha mégis folytatjátok...azért sajnálom hogy befejeztétek
    xxx;Laara:)
    (laralexy)

    VálaszTörlés
  7. Sajnálom hogy bezártatok mindenki pontosan leírta hogy mit gondolok, még egyszer is nagyon nagyon nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!! DE még utoljára egy búcsúzó bejegyzésnek nagyon őrülnék de nem muszály hanem akarjátok!!!! sajnálom:(((((((((((((( öröm volt veletek !! ;)

    VálaszTörlés