2010. március 27., szombat

Earth Hour !
Ma is eljött a nap, mint az utóbbi egy pár évben, amikor egy órár
a sötétségbe borul a világ. Ennek ünneplésére a Stardoll is hozzájárult annyival, hogy csináltak ilyen ruhákat és táskákat és egy földgömb alakú villanykörtét. A villanykörtét itt kaphatod meg: (kattints a "YES"-re) www.stardoll.com/en/campaigns/earthhour/

De mi is ez egész pontosan?
Most megtudhatod!


A FÖLD ÓRÁJA


Kapcsold le egy órára a villanyt!

A Föld Órája a WWF nemzetközi kezdeményezése, aminek célja, hogy felhívjuk a figyelmet az éghajlatváltozásra és annak veszélyeire. A világ legnagyobb klímavédelmi eseményén a csatlakozók vállalják, hogy március utolsó szombatján 20.30-tól egy órára lekapcsolják a világítást.


Egymilliárd ember csinálja! Te se maradj ki!

A Föld Órája 2007-ben indult az ausztráliai Sydney-ből, majd 2008-ban vált nemzetközivé. Magyarország is ekkor vett először részt az akcióban, amihez akkor még csak 4 hazai település csatlakozott. 2009-ben már 88 ország 4000 települése, és több százmillió ember kapcsolta le együtt a fényeket. Magyarországról 2009-ben 67 település és több mint egymillió ember vett részt a Föld Óráján, rajtuk kívül pedig rengeteg iskola, közintézmény, nagyvállalat és kisvállalkozás. Olyan híres látványosságok borultak sötétbe, mint a tatabányai Turul, a Parlament vagy a Művészetek Palotája.

Reméljük idén a tavalyi eredményeket is sikerül túlszárnyalnunk.


Csatlakozz a Föld Órájához!

Kell egy kis áramszünet…

Március 27-én este 20.30-kor(vagyis MA) Te is kapcsold le a villanyt! Ezzel máris minden idők legnagyobb klímavédelmi eseményének részesévé válsz.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése