2011. január 9., vasárnap

HB ??

Sziasztok! Biztos észrevettétek, hogy még nincsenek Januári HotBuysok.. Ez számomra nagyon rossz hír, mert nincs stardoll HB-k nélkül ;szerintem. 2006 decembere óta mindig voltak Hot Buysok de most elég sokat késik minden. Remélem csak annyi a probléma, hogy a Stardollnak még nem volt ideje a rájuk.. de ki tudja? vajon nem lesz több HB??? :ss Ha így van akkor nagyon megnő a kereset az eddigi ruhák iránt és akkor biztos a bazárban megemelkedik a hotbuysok ára.. ez azért nem lenne valami jó.. : s De én inkább amellett vagyok, hogy a stardollnak még nincs elég ideje, hisz ha észrevettétek az adventi kalendárium is bent van még, pedig már jan. 9. van (!)
De hogy ne csak szomorkodjunk az elmaradt hotbuysok miatt, berakom az eddigi januári HB-kat is. :) Remélem tetszeni fog az összeállítás. :) [gondoltam arra is,hogy berakom a RealLife versionokat is, de arra márnincs időm, ne haragudjatok. DE ha kiváncsiak vagytok katt ide!!]
Képek innen.(:





































(
1. kép - 2010 január HB 2. kép - 2009 január HB 3. kép 2008 január HB 4. 2007 január HB.)

~ nessa.

1 megjegyzés:

  1. Szia! Ne aggódj, lesznek januári hotbuysok. Az egyik blogon már közzé is vannak téve...Az első azt hiszem 11.-én lesz a shopban :)

    VálaszTörlés