2011. február 6., vasárnap

Vissza a bőszárúhoz?


Lehetséges, hogy véget ér a cső- és répaszárú nadrágok ideje, amelyek már évek óta az uralmuk alatt tartják mind a kifutókat, és az utcákat? Úgy tűnik, hogy idén visszatér a bőfazonú trapéz, szebb és nőiesebb formában, mind eddig valaha is.

A nadrágok tekintetében kicsit fellélegezhetünk, a szűk szabást felváltja a laza, kényelmesebb, az anyagok lezserebbek, kevesebb a farmer, inkább gyapjú és a selyem hódít. Ebben az esetben nem is kell megvárnunk a hőn áhított napsugarak érkezését, hogy kipróbáljuk az új trendet, a gyapjú megoldások tökéletesek az irodába, egy selyem, vagy elegánsabb anyag az esti viseletet dobja föl.
Olyan tervezők mint Marc Jacobs, vagy Celiné, Derek Lam, Michael Kors és még sorolhatnánk a legnagyobb neveket, öltöztették modelljeiket bővebb nadrágokba.

Mit gondolsz? Felvennél egy, a fent látot darabok közül is bármelyiket?

személyes véleményem: nem a szűk látókörűségem miatt, de én fel nem vennék egy ilyen darabot sem. lehet, hogy megszokásból, de nekem sokkal kényelmesebb egy testhez álló nadrág, mint egy, amiben még egy pocok még vígan el is élhetne. :")


VikyHun

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése