2011. március 13., vasárnap

összeállítások


viki_19950821

7 megjegyzés:

  1. Ez vajon kinek az ötlete volt? Szerintem ilyet én 1000x hamarabb felraktam a blogomra....-.-" és én lopok tőletek ?:O én félreolvastam és már le is van szedve-.- ÉGŐ!!!

    VálaszTörlés
  2. Előszőr is köszi, hogy leszedted. Másodszorra pedig, kicsit nézz már vissza, úgy 2009. júliusára, és utána gyere vissza. ;)

    VálaszTörlés
  3. én csak azon akadtam ki, h szépen megkérted, h szedjem le.... leszedtem... de ez olyan gyerekes, h égő meg ilyeneket írsz... meg amúgy akkor a smink ? mikor volt?

    VálaszTörlés
  4. 2009.július 9. első összeállítások.2009.augusztus 1.-első smink.Egyébként nézz már körbe légyszi a többi blogban is.:)Ennyire pitiáner dolgokra rámenni.nevetséges,de ha neked ez jól esik,csak csináld nyugodtan.:)

    VálaszTörlés
  5. én nem szeretnék, sem kötekedni, sem haragot belőle! bocsi, h előre ítélkeztem és nem néztem körül. :/ máskor nem lesz. és igen én sokat nézem a blogod, ez volt amit először néztem mikor stardollozni kezdtem és jó volt! még most is jó! te látod, ha már bekukkantottál az enyémhez, h én lopni sem szoktam tőled se képek, se szöveget. na mégegyszer bocsi és szia

    VálaszTörlés
  6. semmi probléma,legalább beismerted, hogy hibáztál.:)

    VálaszTörlés