2011. szeptember 22., csütörtök

Társszerkesztő-2. kör- VERSENY FELADAT!

hejjhóó. :)

nos, itt a második forduló, ahol leginkább a fogalmazási készségeitekre vagyunk kíváncsiak.

az 1. feladat egy fordítás lesz, még pedig ezt az angol szöveget kell magyarra lefordítanotok.
-mivel volt, aki németet(és angolt) írt nyelvnek, ezért ha valamilyen problémája lenne, akkor kérünk, hogy jelezze előre, és adunk neki német szöveget.(viki~viki_19950821 németet tanul angol mellett, tudja ellenőrizni.:d)


Spring 2012 Fashion Week is in full swing here in New York, and we’re ogling over all the flowy, romantic, I’m-so-glad-I-was-born-a-girl looks that the upcoming season has to offer. For spring, designers are garnering a truly womanly vision: we’re seeing less androgyny and architectural/geometric lines and more of the feminine flavor that makes dressing up so much fun. And what better way to begin than paying tribute to one of the prettiest shades on the spectrum: pink.


-a szöveget az ellegirl-ről szedtük.-

a 2. része pedig egy -3 téma közül- szabadon választható kisebb fogalmazási feladat.
~kb. egy A/4-es lap felének  megfelelő mennyiségű szöveget írjatok, ne többet!
természetesen képekkel lehet illusztrálni, de a szöveg tartalma a lényeg. :) a címek mögé írtunk pár támpontot, hogy mire is gondolunk.(de pl. a 2-nál nem az összeset kérjük, csak ötletek.) nyugodtan meglehet minket kérdezni, ha nem értetek valamit tisztán!

1. téma: 2011-es őszi/téli divattrend (mi lesz divatos ősszel-télen, mit ne viseljünk stb.)
2. téma: Divathetek(New York-i, Párizs-i, London-i stb.; egy ruhatervező és annak a kollekciójának bemutatása; vagy írj összességében, hogy mely dizájner mit vonultatott fel. és a 2012-es tavaszi/nyári divat)
3. téma: Palvin Barbara vagy Mihalik Enikő pályafutása. (rövid életrajz/bemutatás, munkái-kikkel dolgozott együtt, címlapok-kampányok amikben szerepelt)Mivel ezek kicsit több időt vesznek igénybe, mint az előző kör feladatai, a Határidő jövő hét szerda, este 8:00 óra!
ne feledd, ha nem küldöd időben, automatikusan kiestél!


ugyancsak az email címünkre várjuk leveiteket, névvel ellátva, csatolt fájllal:
stardoll_fashion@citromail.hu

köszönettel,
 a szerkesztők.

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!Elküldtem a feladatot!Twittery

    VálaszTörlés
  2. csak egy üres levelet kaptunk meg, vissza is írtam.

    VálaszTörlés