2012. június 8., péntek

Apró Hírek

Kaptunk néhány értesítő levelet a stardolltól, jöjjenek ezek. :)


Stardoll és a Foci EB


Ma este kezdődött el a Foci EB a Lengyelország-Görögország mérkőzéssel, ami még most is zajlik. A kampányolásba, szurkolásba a Stardoll is csatlakozott, külön odalt szentelve neki. Egy gift-o-meteres játékot indítanak, ahol tippelni kell, hogy melyik két csapat/ország fog tovább jutni. Az első ilyen június 8-tól 19-ig tart. Ez a játék egészen július 1-ig megy, a döntőig. Ha helyesen tippeltél, különféle ajándékokat kaphatsz. Ahogy Effy Trinket mondaná, "May the odds be ever in your favor!"A pláza Windows on the World shopjába is bekerültek ez alkalomból a ruhák, cipők, kiegészítők. Nem egy tavalyi darabot is találhatunk itt. {butik}






<< A kampány oldalon találhatod ezt a képet. Ha rákattintasz a pólókra, megkaphatod őket.
Végezetül, egy olyan akció részesei lehetünk, ha superstarsagot rendelünk június 8. és július 1-je között, enteriort (ami tavaly volt scenery), ruhát, stoplis cipőt, földgömböt és díjat kaphatunk. Nem hiszem, hogy túl sokan odalesznek érte. :)



Pláza hírek: 


Új Fallen Angel kollekció érkezett!
Fényes, sejtelmes anyagokkal.
Régebbi szinteket visszanézve mintha kezdené elveszíteni az igazi Fallen Angel arculatot, és a mainstream divat felé veszi az irányt. Azonban valljuk be, nem nagyon jött össze. A szürke szaggatott farmer pedig egy nem túl régi Evil Pandás darab változata. Utóbbi már nem kapható.
{butikhoz}




Új Minimalism berendezési tárgyak!
Dominálnak a fehér és a lila színek. Mintha csak összedobták volna az egészet, nem nagyon lehet kategorizálni.
{butikhoz}



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése