2012. június 23., szombat

Verseny helyzet

Kedves versenyzők és olvasok!

Mielőtt elmondanám azon 4 ember/doll nevét akik tovább jutottak előtte szeretnék egy két szót említeni az első fordulóról. Nagyon lelkesen csaptunk bele ebbe a versenyszervezésbe de sajnos a beérkezett munkák egy része alig ütötte meg a minimális szintet. És mit értek ezen? Kiegészítőt sokatoknak luxus használni pedig egy ruha összeállítás alap elemei. A másik, hogy egy két ember nem volt tisztában azzal, hogy mi is az idei nyári trend. És utolsó sorban az összecsapott vagy a nyárhoz semmi köze munkákat pedig nagyon sajnálom, mert így ejtették ki magukat az emberek. A maximális pont 20 volt ezt senki nem érte el, de remélem a következő forduló nagyobb odaadást fog kiváltani a megmaradt négy versenyzőnknek.
Tehát a tovább jutottak névsora, nem a tovább jutás sorrendjében: b.rebcii, Hungarian-Avril, Lichike, wjuci.
Péntekig várjuk a nyári sminketeket.
Köszönöm a figyelmet, további jó éjt mindenkinek Sweetley és Fanneekah

7 megjegyzés:

 1. ömm én facen küldtem mert bekrepált a freemail-em ,de látom nem kaptátok meg :/ sajnálom.. Vikinek küldtem el amúgy, mert szerintem csak ő van meg ismerős ként.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, igen ma jutott el hozzánk és úgy döntöttünk, hogy tovább juttatunk. Kérlek készülj a következő fordulóra ;)

   Törlés
 2. Gratu a továbbjutóknak..:)) De azért e-mailben egy véleményt pontszámot elfogadtam volna.! :) A végén majd megmutatod a nyertesmunkát.? előre is köszipuszi.:*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, sajnos nem tudom ki vagy, de a verseny végén egy összesített táblázatot fogunk kirakni, hogy áttudjátok nézni a pontszámokat.

   Törlés
 3. léécciii rakd ki a képeket tök kiváncsi vagyok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rendben megpróbálom a végén kirakni mint egy összesítés :)

   Törlés