2011. október 25., kedd

köröm.:o


Na szóval megpróbálkoztam csinálni egy Halloweenes körmöt, kevés sikerrel.>< mindegy. Annyi volt a problémám hogy elakartam menni ma sárga lakkot nézni,hogy majd milyen jó lesz abból narancssárgát keverni,hát ríttig nem volt normális sárga.(Y) De I hope you like it;dddd



továbbra kattintva megnézheted hogy készül;d

Lényegében ennyi minden kéne hozzá,ami elhanyagolható: a kis két végű aplikátor/ecset mert rájöttem arra még sem lesz szükség..:'D A vatta és a körömlakk lemosó pedig csak akkor szükséges ha ki van festve a körmöd. -a többire még azt hiszem kitérek.-

Na szóval fázis 1.)*challenge accepted.*

És tádááá.A ronda dagi kezem,persze mindegyik körmömön más nagysággal.:"DDD




Bevonjuk körmeinket egy csodás átlátszó lakkal, esetemben ezzel.Egyébként tényleg átlátszó,műs különben ettől erősebbnek kéne lennie a körmömnek és elvileg gyorsabban kéne nőnie. Hát így egyik se jön össze de színes lakkok alá elég jó dolog, elég egyszer áthúzni.


2.) Válasszál ki pár hasonló árnyalatú lakkot. Mivel most Halloweeni dizájnos készül így pirosat használtam egy csöppnyi bordóval és feketével. Na szóval, most kell keresned egy szivacsot, az enyém sima mosószivacs,csak levágtam a nagyból egy kisebb darabot,mert felesleges olyan naggyal neki látni.
Kelleni fog még a képen látható kis ezüst dolog, ami igazából nekem az essence körömnyomdájának a kis lemezkéje, de igazából bármin lehet színeket keverni.





Először is keverj össze valami világosabb pirosat/pirosas-rózsaszínt és adj hozzá vagy egy kis csepp feketét vagy ha van bordód akkor azt. Keverd össze egy fogpiszkálóval és kezd el a szivacsot óvatosan belenyomkodni. A körmöd 3/4-ét pamacsold be a szivaccsal.



3.) Jöhet a többi árnyalat. Egyre sötétebb árnyalatokat próbálj meg kikavarni és miután megszáradt az első réteg,vidd fel a következőt ugyan így a szivaccsal, csak most már kisebb részét fesd be a körmödnek.
Valami ilyesmi lesz:


 Aztán miután felraktál annyi réteget,amennyi neked tetszik, fesd át az átlátszóval. És kész is.:d A legnehezebb dolog az egészben a türelem,amíg megszáradnak a rétegek/árnyalatok.

A végeredmény:


egyébként kevésbé sötét.


Másféle körmeim:




körömlakkjaim. így nézve rohadt sok.O_O


Komiba/csetre várom: csináljak még több ilyen postot vagy pedig felesleges?
Esetleg van valami ötletetek milyet csináljak és írjak le?:)

ÖTLETET LOPOD KAMPEC.
EGYÉBKÉNT TUDOM HOGY VANNAK BEAUTY BLOGOK,AHOL CSAK ILYENEK VANNAK, ÉS ÍGY MÁR ÉN IS LOPOK, DE MOST AZ SDS BLOGOKRA GONDOLTAM.;d



És nem ér a társszerkiket ócsárolni,mert ha olyan jó vagy,miért nem jelentkeztél te is? Vagy nem jutottá be,esetleg irígy vagy? Van más sds blog is szívesen várnak ott;ddd Stardollb. örülünk a képeinknek amiket máshol is láthatunk.:')





6 megjegyzés:

  1. én megfogom csinálni csütörtökre a halloweenra a suliba mert én is bővelkedek millió körömlakkal..:D amúgy nekem nagyon tetszik.:) szerintem [ha van kedved] csinálj még :)

    VálaszTörlés
  2. Csinálj még ilyeneket nekem nagyon tetszenek ,föleg a párducmintás ;)

    VálaszTörlés
  3. úú nekem nagyon tetszik. ügyesvagy :D én egyszer epreset csináltam csak a zöld részét elrontottam :D

    SweetKiwy13 / Regi

    VálaszTörlés
  4. Nagyon nagyon jóó zseniális megcsinálom farsangra köszönöm szépen :)) Viola :3

    VálaszTörlés
  5. én is csináltam már epreset.:D csak arról nincs így külön képem.:) egyébként örülök ha tetszik.:D

    VálaszTörlés
  6. tökjóó :)) nekem 1x katicás volt xD

    VálaszTörlés