2011. május 15., vasárnap

fashion police



Először is kijelentem,nem akartam/akarok senkit sem megbántani.
Előre is bocs,ha bármelyikbe is beletartoznál.(már mint a negatív példákba.)



Minták tömkelege


                                          Don't                                                   Do it

A cicanadrág mintája már nagyon sok a csíkos pólóhoz, sokan el is követik ezt a hibát. A másik hasonló ehhez, az az amikor zebra mintás és egyéb minták keverése, amik szörnyen giccsesek. Ha valami mintát választasz, abból egyet használj csak fel,mert túlzsúfolt lehet a hatás!
A "kijavított" összeállításnál már sokkal letisztultabb a hatás. Ha nem lenne ilyesmi nadrágod, akkor tökéletes lehet ez egy sima kék farmerrel esetleg fehérrel. A cipőnél is bármilyen másik saru jól állna hozzá,valami barnás esetleg arany. A táska kérdés sem olyan lényeges, valami nagyobb tatyót tudnák igazából elképzelni hozzá, valamilyen nyári hatásút.


Sportos és nőies egyszerre


                                 Don't do it                                                                Do it


Az első variációban a latexnaci párducmintás tatyó verte ki a biztosítékot és ez is gyakori. Nyár van nemsokára gyerekek! A csináldnál maradt a felső és a cipő meg beraktam még egy pólót is, bár az majd hogy nem lényegtelen. Táskát nem találtam, ehhez egy hátitáska vagy valami sportosabb oldaltáska illene,fekete színben leginkább.



Nejlon zokni para avagy a vágyölő zokni

Ennél a résznél nincs jó megoldás. Már mint zokni+szandál=ocsmány valami. Ha felveszel már egyet,akkor legalább ne bauxit "testszínű" legyen, mert az egyszerűen gusztustalan.o.o A sima zoknit sose értettem miért jó a szandál alá...Hagyjuk meg a szép cipőinket úgy ahogy vannak.:D 



képek:polyvore
info:teljes mértékben saját!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése