2010. szeptember 24., péntek

oké.


Szóval,először is akinek nem inge,ne vegye magára.

Ezek után,csak meg szeretném osztani veletek,hogy rohadtul bosszant amikor a mi képeinket látjuk meg valahol. Baromira idegesítő. És a legjobban az akasztott ki,hogy volt aki még az én dollom arcát is kirakta.És semmi olyan nem volt ott,hogy stardoll-vickysről,vagy valami. A másik nagy szemétség a szöveg átmásolása,oké sokkal egyszerűbb így megoldani a dolgokat,de egyszerűen annyi gerincesség legyen már benned,ha ellopod legalább átszerkeszted.Egyébként pont itt jön be az a kérdéskör: akkor minek kezdesz blogot? így nem sok értelme,ne hidd azt,hogy két perc alatt az egész hónapos munka meglesz,mert akkor nagyot tévedsz. Mindenki úgy gondolja,az a baj,hogy ez haláli egyszerű másokról másolni,stb,úgy is 5 perc és kész,közben meg elmondhatom magamról,van egy blogom. Így ennek semmi értelme,ráadásul még a mi munkánknak sem lesz meg az ára.
A legszebb,hogy mostanában az új blogok is már csak rólunk tudnak lopni. Tudjátok,persze mi is nézünk másról ingyen dolgokat. Ezeket meg szoktuk magunknak csinálni,és így összejön egy saját képünk. Ezt szoktuk felrakni. Ha még sem így történne,akkor vagy nem sikerült megszereznünk a dolgot,vagy pedig pl. manuál proxys,azt meg mi nem annyira szeretjük,mert nem szokott összejönni általában.

Na jó,hirtelen ennyi jutott most az eszembe,ha lesz még más is akkor kiírom.:)

És bocs,akinek az idejét pazaroltam volna,de egyszerűen le kellett írnom,hogy tudunk ezekről a dolgokról.
!!!!NE LOPJ!!!!

3 megjegyzés:

  1. SweetKiwy13 vagyok, blogger. És igazad van. De láttam már olyat amikor ti loptátok le egy képünket és ráírtátok hogy stardoll vickys. ez egy alkalom oké elnézem. de oda lehetett volna írni hogy stardollnews.*-* -ről. (nem szemrehányásként mondom :3 ) én le szoktam innen venni képeket de azt odaírom, és csak a manual proxysokat, mert azt nem tudom megcsinálni, egyszer próbáltam és lefagyott a gép úgy 2 napra. oO ennyi. de amúgy igazatok van. és nem is értem hogy sokan miért kezdenek blogot amikor három hónap múlva vége van....-.-

    további jó blogolást.(:

    VálaszTörlés
  2. Ilyenre mi nem emlékszünk, nem vittünk tőletek képet. maximum ugyan arról az oldalról szedtük a képet. : S

    VálaszTörlés